У Тернополі, ймовірно, п’яний водій намагався втекти від поліції

Фото: Патрульна поліція Тернопільщини

У Тернополі патрульні наздогнали, ймовірно, нетверезого водія, який порушував ПДР та намагався втекти. Виявилось, що чоловік позбавлений права керування, – пише «Файне місто» із посиланням на Патрульну поліцію Тернопільщини.

Днями, під час патрулювання на вулиці Микулинецькій, інспектори помітили автомобіль Volkswagen, водій якого порушив правила дорожнього руху.

Ми подали водію сигнал про зупинку, однак він його проігнорував та продовжив рух. Заїхавши у двір, чоловік різко вибіг з автівки та спробував втекти, – йдеться у повідомленні.

Поліцейські наздогнали чоловіка та повернули на місце події. Під час спілкування з останнім помітили, що водій має ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували громадянину пройти огляд у встановленому законом порядку, на що керманич відмовився.

Як з’ясувалося, чоловік уже протягом року притягався до відповідальності за керування у стані сп’яніння, а також позбавлений права керування за рішенням суду. Патрульні склали на кермувальника відповідні адмінматеріали. А також викликали слідчо-оперативну групу, яка зафіксувала факт умисного невиконання рішення суду. Нині за цим фактом вже внесли відомості в ЄРДР.

Читайте також: На Тернопільщині вода з водосховища затопила двір і дім: потерпіла відсудила майже 175 000 грн 

Exit mobile version