Майже рік вважався зниклим безвісти: на війні загинув 22-річний сапер Павло Пантєєв з Тернопільщини (Фото)

Фото: Борщівська міська рада

Додому на щиті повертається Герой-захисник Павло Пантєєв з Тернопільщини. Майже рік 22-річний сапер вважався зниклим безвісти. У Борщівській громаді оголосили жалобу. Про це пише Файне місто з посиланням на Борщівську міську раду.

Павло Пантєєв служив сапером інженерно-саперного підрозділу. Його життя обірвалося 19 квітня 2023 року біля н.п. Новобахмутівка Покровського району Донецької області. Герою навіки залишилось 22…

Зустріч домовини із полеглим воїном відбудеться у неділю, 24 березня, о 09.00 год. біля церкви Верховних Апостолів Петра і Павла в Борщеві. Далі кортеж з тілом загиблого буде рухатися за маршрутом: вулицями: Ст. Бандери, І.Мазепи, Т.Шевченка (центр міста), Лисенка.

Чин похорону воїна – 25 березня 2024 року о 12.00 год.

Відповідно до розпорядження міського голови від 22.03.2024 року №03-05/69, в Борщівській міській територіальній громаді оголошено триденну жалобу – з 23 березня по 25 березня 2024 року. Людей закликають приспустити прапори на державних та комунальних установах.

Висловлюємо глибокі та щирі співчуття з приводу тяжкої втрати рідним, близьким, друзям та побратимам воїна. Вічна пам’ять Герою!

Читайте також: Меморіальну дошку захиснику Віталію Дутчаку відкрили на Тернопільщині (Фото) 

Exit mobile version