Чим замінити деякі інгредієнти в рецептах? (Реклама)

Часом під час приготування їжі, під рукою не виявляється потрібних інгредієнтів. Їх заміна може заощадити вам гроші та час на купівлю продуктів. Відмінним помічником в економії часу і грошей також може стати доставка Турбо юа, яка допоможе підібрати ідеальні замінники для створення смачних і здорових страв без зайвих зусиль. Для нових рецептів покупка нового, рідко використовуваного інгредієнта може часто просто не мати фінансового сенсу. Вивчення того, як замінювати інгредієнти у ваших рецептах – це корисна навичка, нижче буде представлено кілька найефективніших порад.

Маскарпоне

Маскарпоне має кремоподібну текстуру, схожу на сметану, і має ніжний вершковий смак. Сир є абсолютно універсальним, використовується для приготування як піци, пасти, так і величезної кількості десертів, наприклад, тирамісу. Використовуючи такий варіант страва набуде пікантного смаку, особливої легкості, а також бажаної ніжності.

Як альтернативу спробуйте використати в рецепті бюджетний аналог, що підходить за консистенції. Існує кілька варіантів: найдешевший – суміш вершків і перетертого сиру високої жирності, трохи дорожчий – сир Філадельфія або рікотта. Також можна приготувати альтернативу з ряжанки, просто заморозивши її в холодильнику. Готова страва вийде не менш смачною, ніж з оригінальним інгредієнтом, а підміну навряд чи хтось помітить.

Замовити будь-який із цих, а також безліч інших продуктів можна через мобільний додаток або сайт Турбо. Замовлення доставляються в термосумках і здійснюються від 15 хвилин.

Рисовий оцет

Рисовий оцет характеризується м’яким, трохи солодкуватим смаком. Він надає готовим стравам оригінальності та пікантності, а також є менш калорійним і кислотним, ніж інші. Існує три різновиди:

У цьому випадку для заміни можна приготувати гідну альтернативу. Для цього візьміть невелику кількість звичайного оцту, додайте в нього соєвий соус і цукор. 

Каперси

Каперси – це невеликі бутони квітів каперсника, які ще не розпустилися до кінця. Найчастіше їх продають у солоному або маринованому вигляді. Каперси мають гострий, солоний, злегка терпкий смак і аромат, які чимось нагадують гірчицю. Ця схожість зумовлена тим, що в їхньому складі присутня велика кількість гірчичної олії. Каперси використовуються як добавка і не є основним продуктом у страві. 

Якщо цей інгредієнт вам трапився в рецепті салату, замініть його маринованими корнішонами, а якщо в м’ясній або рибній страві – то зеленими оливками. Смак не буде повністю ідентичним, але дуже схожим.

Маючи можливість отримати свіжі та якісні інгредієнти без необхідності відвідування магазину, можна не лише експериментувати з новими варіаціями страв, а й легко адаптувати рецепти відповідно до своїх уподобань та потреб. Доставка Турбо гарантує свіжість і високу якість продуктів. До того ж кожне замовлення на суму від 400 грн доставляється безкоштовно.

Exit mobile version