У Тернополі чоловік з ознаками сп’яніння перевозив дитину на передньому сидінні авто

Фото: Патрульна поліція Тернопільської області

Чоловік з ознаками сп’яніння перевозив дитину на передньому сидінні автівки без автокрісла. Від проходження огляду за допомогою приладу Драгер, водій відмовився. Про це пише Файне місто з посиланням на Патрульну поліції Тернопільської області.

Учора, 19 березня, близько 19-ї години, на вулиці Новий Світ патрульні зупинили автомобіль Peugeot  за порушення правил дорожнього руху. За кермом перебував чоловік, а на пасажирському сидінні — його малолітній син, якого батько перевозив без дитячої утримуючої системи.

Спілкуючись з керманичем, поліцейські помітили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. Проте громадянин від проходження огляду на визначення стану спʼяніння у визначеному законодавством порядку відмовився в категоричній формі.

Фото: Патрульна поліція Тернопільської області

На водія патрульні склали протокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП та винесли постанову за ч. 10 ст. 121 КУпАП.

Перш ніж сідати за кермо напідпитку — подумайте про інших учасників дорожнього руху. Якщо ж із вами в авто діти, обов’язково подбайте про утримуючі системи для них. Це може бути автокрісло, бустер або ж автолюлька, якщо потрібно перевозити немовля, – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Без батька залишилась багатодітна родина: на війні загинув Михайло Хомин з Тернопільщини

Exit mobile version