Тернопільський ТЦК підтвердив затримання працівника за хабар

Фото: мережа Інтернет

Тернопільський обласний територіальний центр комплектації та соціальної підтримки підтвердив, що одного з їхніх працівників затримали за підозрою у вимагання та отриманні хабаря. Відповідне повідомлення з’явилося 19 березня на Фейсбук-сторнці центру, пише Файне місто.

Як зазначається у повідомленні, оновлене керівництво обласного та об’єднаного міського ТЦК СП здійснює заходи щодо очищення установи від службовців, які дискредитують службу в ЗСУ та роботу центрів комплектування, та підтверджує, що 17 березня 2024 року за результатами спільно роботи військової контррозвідки та Національної поліції був затриманий за правопорушення корупційної спрямованості військовослужбовець Тернопільського ОМТЦК СП. Наразі тривають першочергові слідчі дії.

Керівництво та особовий склад Тернопільського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки засуджує вчинок військовослужбовця і всебічно сприятиме проведенню слідства. Ми розраховуємо на належну правову оцінку скоєного та невідворотність покарання винних, – йдеться у повідомленні.

У центрі також просять громадян повідомляти про подібні факти та негайно звертатися до правоохоронних органів.

Читайте також: Зібрав понад 200 000 грн під виглядом лікування військових: на Тернопільщині викрили шахрая

Exit mobile version