У Гусятині відкрили Алею Пам’яті Героїв (Фото/Відео)

Фото: Гусятинська селищна територіальна громада

На Тернопільщині 15 березня 2024 року в селищі Гусятин на центральній площі біля пам’ятника Незалежності України відбулося відкриття Алеї Пам’яті Героїв. На металевих конструкціях Алеї розміщені світлини 13 полеглих Героїв – вихідців Гусятинської громади. Про це пише Файне місто з посиланням на Гусятинську селищну раду.

Військовослужбовці, ветерани, священнослужителі, представники Гусятинської селищної ради, установ і організацій, депутати, учні та студенти, рідні та близькі загиблих воїнів, жителі та гості громади зібрались аби віддати шану тим, хто віддав життя за Україну.

Представники духовенства відправили панахиду за загиблими Героями та провели освячення Алеї.

Фото: Гусятинська селищна територіальна громада 

Під звуки Державного Гімну України військовослужбовці підняли національний стяг.

Фото: Гусятинська селищна територіальна громада 

Під час заходу для вшанування пам’яті борців за волю, соборність та свободу України до пам’ятника Незалежності України покладено корзину квітів.

Ця Алея стане для нас усіх символічним місцем, яке щодня має нагадувати про подвиг наших Героїв. Про те, якою ціною дається нам наша свобода. Про те, яку ціну платять воїни за наші мирні ранки та спокійні ночі.Сьогодні ми разом з рідними відчуваємо великий біль та смуток, вшановуючи наших Героїв. Ми хочемо лише одного, щоб ця Алея не поповнювалась. Щира вдячність батькам за Героїв! Вони у нашій пам’яті назавжди…– зазначив керівник.
Фото: Гусятинська селищна територіальна громада 

На відкритті поіменно згадали кожного загиблого воїна, жителя Гусятинської громади. Вічна слава загиблим Героям України!

Читайте також: Зростає кількість хворих на ГРВІ на Тернопільщині

Exit mobile version