На Тернопільщині викрили чоловіка, який незаконно продавав вогнепальну зброю (Відео)

Фото: ГУНП в Тернопільські області

Рівнянин переробляв пістолети під вогнепальну зброю та продавав. Окрім цього, правоохоронці у помешканні чоловіка знайшли підакцизну продукцію. Про це пише Файне місто з посиланням на відділ комунікації поліції Тернопільської області.

У ході заходів з протидії незаконному обігу зброї, підволочиські поліціянти виявили факт збуту переробленого пістолета. Встановлено, що до злочину причетний житель Рівненської області. За результатами експертизи, вилученим речовим доказом виявилась гладкоствольна вогнепальна зброя, виготовлена шляхом переробки із стартового пістолета. 

Фото: ГУНП в Тернопільській області

Під час санкціонованого обшуку за місцем проживання фігуранта поліцейські виявили ще 2 пістолета з ознаками переробки, майже 50 саморобних набоїв, дві банки пороху по 200 грамів та знаряддя для виготовлення вогнепальної зброї, йдеться у повідомленні.

Окрім цього, у помешканні чоловіка знайшли майже 420 літрів спирту та 1900 пачок сигарет без марок акцизного податку. Усі речові докази вилучено та направлено на експертизу. Поліцейські встановлюють походження підакцизної продукції та зброї. 

Фото: ГУНП в Тернопільській області

Оголошено підозру жителю Рівненщини за частиною 1 статті 263 ( незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує до семи років позбавлення волі. 

Процесуальне керівництво у досудовому розслідуванні здійснює Теребовлянська місцева прокуратура.

Читайте також: Військовий з Тернопільщини повернувся з полону додому (Відео) 

Exit mobile version