Гранату та автомат знайшли поліцейські у жителя Тернопільщини (Відео)

Фото: ГУНП в Тернопільській області

У 32-річного жителя області поліцейські виявили та вилучили гранату РГД-5, автомат Калашникова, 628 патронів до нього та чотири магазини, а також кришку ствольної коробки. Про це пише Файне місто з посиланням на відділ комунікації поліції Тернопільської області.

До співробітників карного розшуку Тернопільського райуправління поліції надійшла інформація про те, що мешканець Зборівської територіальної громади зберігає у своєму помешканні зброю без документів. 

Отримавши дозвіл від суду та під процесуальним керівництвом окружної прокуратури, слідчі спільно із оперативниками за місцем проживання чоловіка провели санкціонований обшук. Власника заборонених вибухонебезпечних предметів дома не було, – йдеться у повідомленні.
Фото: ГУНП в Тернопільскій області

Правоохоронці вилучили та направили на експертизу знайдену зброю та набої. Після її результатів вирішуватиметься питання про оголошення жителю області підозри. 

Триває досудове розслідування відповідно до частини 1 статті 263 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. 

Читайте також: Понад 2 проміле зафіксував драгер у водія який вчинив ДТП у Тернополі

Exit mobile version