У Тернополі відбудеться мистецький захід до Дня українського добровольця

Фото: Тернопільська міська рада

До Дня українського добровольця відбудеться мистецький захід «Нація Добровольців в Україні – Непереможна» 14 березня о 15:00 год в приміщенні Українського Дому «Перемога». Про це пише Файне місто з посиланням на Тернопільську міську раду.

День українського добровольця, встановленого Верховною Радою України у 2017 році, аби вшанувати мужність та героїзм захисників незалежності, суверенітету й територіальної цілісності нашої держави.

Відвідувачі зможуть послухати патріотичні читання, підготовлені спільно Тернопільською міською централізованою бібліотечною системою та Тернопільською обласною організацією Національної спілки письменників України. На заході читатимуть вірші поетеси Марія Баліцька, Марія Гуменюк, Василина Вовчанська, Катерина Магула та Любов Малецька.

Під час дійства у своєрідному музичному екскурсі виступлять учні та викладачі Тернопільської музичної школи №1 імені Василя Барвінського. Доповненням до авторської поезії стане музика українських композиторів Василя Барвінського, Мирослава Скорика, Сергія Борткевича, українські народні пісні в інструментальному вирішенні, які присутнім подарують юні та дорослі музиканти, – йдеться у повідомленні.
Фото: Тернопільська міська рада

Захід благодійний на підтримку ЗСУ. Вхід вільний. Організатори події: Тернопільська міська рада та управління культури і мистецтв ТМР.

Читайте також: Закуповуємо для ЗСУ нову партію розвідувальних дронів DJI Mavic 3 Pro – Сергій Надал

Exit mobile version