На Тернопільщині сталося забруднення річки після атаки дронів (Відео)

Забруднена річка у Кременецькій громаді // Джерело: Суспільне Тернопіль

Після атаки “шахедами” інфраструктури на Кременеччині стався витік небезпечної речовини. Через це виникло забруднення місцевої річки. Про це пише Файне місто з посиланням на голову Кременецької громади Андрія Смаглюка

Як зазначив посадовець, наразі показники повітря у нормі, але місцевим жителям рекомендують не користуватися водою з річки та криниць.

Проводилися заміри в районі даного об’єкта. Наразі все повітря в нормі. На жаль, є витік і забруднення нашої річки. За рекомендацією працівників Держпродспоживслужби, людям заборонили користуватися водою. Особливо це стосується жителів села Сапанів, які розташовані біля річки, – повідомив Андрій Смаглюк.

На даний час воду людям підвезли. Також заплановане довезення води Товариством Червоного хреста. Голова громади запевнив, що всі люди будуть забезпечені технічною та питною водою.

Також Андрій Смаглюк закликає не поширювати недостовірну інформацію та не публікувати фото з місця прильотів. 

Нагадаємо, у ніч на 12 березня ворожі безпілотники атакували Кременеччину. Внаслідок цього сталася пожежа на одному з обʼєктів інфраструктури. Загиблих та травмованих немає.

Більше: Приліт “шахеда” на Тернопільщині: офіційні деталі від ОВА (Наживо/Відео) 

Exit mobile version