На Тернопільщині запрацював «Адмінсервіс «Ветеран»

Фото: Тернопільська ОВА

Тернопільська область доєдналася до проєкту “Адмінсервіс “Ветеран”. Відтепер у ЦНАПі Підгороднянської громади ветерани війни, члени їхніх сімей та родини загиблих воїнів зможуть швидко та якісно отримувати 19 адмінпослуг у форматі “єдиного вікна”. Про це пише Файне місто з посиланням на Міністерство у справах ветеранів України.

Як розповів директор Департаменту соціальної роботи Міністерства у справах ветеранів України Руслан Приходько, який відвідав Тернопільщину з робочим візитом, спеціально підготовлені адміністратори ЦНАПу допоможуть ветеранам війни та їхнім рідним зареєструвати шлюб, оформити документи при народженні дитини, вирішити земельні питання, зареєструвати місце проживання тощо.

Фото: Тернопільська ОВА

Надання якісних послуг ветеранам війни через мережу ЦНАПів – це ефективний інструмент повернення українських Захисників і Захисниць та їхніх родин до мирного життя та гідної самореалізації у суспільстві. Мінветеранів постійно працює над створенням належних умов та дієвих механізмів для якісної реінтеграції воїнів. Прагнемо створити ту платформу, на якій всі послуги, як державні, так і місцеві, будуть максимально доступними, ефективними та зручними для отримання, – зазначив Руслан Приходько.

ЦНАП облаштований за вимогами безбар’єрності. Працює термінал для швидкої сплати адмінзбору, Wi-Fi, електронна черга та ігровий простір для дітей.

Читайте також: Тернопільска міська рада закупить ще 24 розвідувальних дрони

Фото: Тернопільська ОВА
Exit mobile version