Шахраї вкрали 75000 гривень у двох жителів Тернопільщини

Фото ілюстративне// Джерело: мережа Інтернет

Шахраї продовжують наживатися на довірливих громадянах. Зловмисники представляються працівниками банківської установи та повідомляють про проблеми із банківськими картками. Двоє жителів Тернопільщини повірили телефонному співрозмовнику і втратили гроші. Про це пише Файне місто з посиланням на відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Шахраї ошукали тернополянина та мешканця Чортківського району. До чоловіків зателефонували нібито працівники банку. Місцевому жителю зловмисники повідомили про незаконні дії з електронним гаманцем, а 51-річний чоловік із Бучацької громади погодився замінити картку мобільного зв’язку.

Називаючи коди з SMS-повідомлень та конфіденційні дані банківських карток, чоловіки надали доступ аферистам до банківських карток. Як результат – шахраї зняли більше ніж 34000 гривень з одного рахунку та понад 40000 з іншого, – йдеться у повідомленні.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею шахрайство. Поліцейські вживають заходів, аби викрити зловмисників.

Як уберегти свої заощадження:

Читайте також: На Тернопільщині заборонили відвідувати ліси під час високої пожежної небезпеки 

Exit mobile version