Захисниця з Тернопільщини Олеся Рейда отримала нагороди від Головнокомандувача ЗСУ та міністра оборони

Фото: Борсуківська громада

Головнокомандувач ЗСУ та міністр оборони України нагородили почесними відзнаками захисницю з Тернопільщини Олесю Рейду. Жінка служить у десантно-штурмовому батальйоні. Про це пише “Файне місто” із посиланням на Борсуківську територіальну громаду.

Олеся Рейда із с. Борсуки – смілива та відважна захисниця, що стала на захист волі та свободи України у війні проти окупанта у вересні 2022 року. Вона, із позивним «Ластівка», стала  однією із десяти жінок у десантно-штурмовому батальйоні 95 бригади ДШВ. 

Війна – страшна і надзвичайно складна, як фізично так і моральна і, безперечно, не кожен здатен витримати, перенести та пережити усе, на що «багата» війна. Неймовірну пошану та повагу заслуговує кожен, хто у лавах ЗСУ, а особливо – жінки. Вони на рівні із чоловіками перебувають на полі бою, виконують бойові завдання та несуть на собі немислиму відповідальність не лише своє життя, а й життя своїх побратимів, – йдеться у повідомленні Борсуківської ТГ.
Фото: Борсуківська громада

«Ластівка» отримала свої заслужені нагороди від Головнокомандувача Збройних сил України Олександра Сирського та міністра оборони України Рустема Умерова за зразкове виконання службових обов’язків: заохочувальну відзнаку Міністерства оборони України – медаль «Захиснику України» та медаль «Хрест пошани» за бездоганну сумлінну службу. Від командира оперативно-тактичного угруповання «Лиман» отримала відзнаку «Знак доблесті».

Щиро дякуємо за захист! Пишаємось заслугами нашої захисниці, вітаємо із високими нагородами та зичимо якнайшвидшої перемоги та повернення додому!

Читайте також: Двох захисників з Тернопільщини нагородили відзнаками від Головнокомандувача ЗСУ

Exit mobile version