Перелом черепа виявили у чоловіка, який помер після перебування в ТЦК: з’явилися результати експертизи

Фото ілюстративне з мережі Інтернет

Експерти провели розтин тіла 49-річного жителя Чортківського району, який помер після перебування в ТЦК. Наразі триває слідство в межах кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство з приміткою «Природна смерть». Про це пише Файне місто з посиланням на поліцію Тернопільщини.

Як зазначається у повідомленні правоохоронців, у четвер, 29 лютого, близько 7 години ранку до співробітників відділення поліції №2 м. Бучач надійшло повідомлення від чергового лікаря про те, що у лікарні раптово помер 49-річний житель Чортківського району. Чоловіка 27 лютого близько 17 години без свідомості каретою швидкої допомоги доправили до місцевої лікарні з території роти охорони місцевого ТЦК, що по вулиці Підгаєцькій у Бучачі. 

Судово-медична експертиза встановила, що причина смерті чоловіка – закрита черепно-мозкова травма з крововиливом, перелом черепа, який інерційний – характерний для падіння на площину. З показів свідків та очевидців події, вказані тілесні ушкодження чоловік отримав у результаті падіння під час епілептичного нападу, – зазначається у повідомленні.

Станом на 1 березня вирішується питання про скерування даного кримінального провадження за підслідністю у Державне бюро розслідувань. Процесуальне керівництво у справі здійснює Спеціалізована прокуратура у сфері оборони Західного регіону.

Читайте також: У Тернополі оголосили підозру водійці, яка збила двох дітей з жінкою 

Exit mobile version