Рідним полеглих Героїв вручили відзнаки «Почесний громадянин міста Тернополя»

У четвер, 29 лютого, в Українському Домі міський голова Сергій Надал вручив рідним полеглих тернопільських Героїв відзнаки «Почесний громадянин міста Тернополя». Про це пише Файне місто з посиланням на Тернопільську міську раду.

Сьогодні, як і кожного дня, ми вшановуємо пам’ять Героїв-тернополян, які віддали своє життя за незалежність України. Боляче, що у засвіти ідуть наші Герої. Щотижня ми спілкуємось із дітьми наших Героїв у школах і дуже важко говорити про втрату з такими юними, але вже дорослими дітьми. Тому є речі, які мають робити всі – це зберегти пам’ять про найвідважніших, найкращих, найсильніших, – зазначає міський голова Сергій Надал. – Нам залишаються їхні мрії про вільну Україну, щасливі родини, мирне майбутнє для їхніх дітей. А Герої і далі берегтимуть та захищатимуть свої сім’ї й Україну, обіймаючи з небес. Ми схиляємо голови перед матерями, дружинами, дітьми, батьками наших Героїв. Звання почесний громадянин Тернополя – це щира подяка громади за подвиг Героїв. Вічна пам’ять та слава Героям!

Посмертно присвоєно звання за вагомий особистий внесок у становленні української державності та особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України «Почесний громадянин міста Тернополя» та вручено відзнаки рідним загиблих Героїв:

Більше фото з заходу можна переглянути у розділі «Галерея».

Читайте також: 50 ударних дронів від Тернополя для наших спецпризначенців – Сергій Надал 

Exit mobile version