Понад 100 000 гривень заробляли щодня: на Тернопільщині судитимуть чоловіків за наркоторгівлю (Фото)

Фото: поліція Тернопільщини

Слідчі Тернопільщини скерували до суду матеріали кримінального провадження щодо незаконного збуту наркотичних речовин. Обвинувачені – мешканець Тернопільського району та Дніпра. Про це пише Файне місто з посиланням на поліцію Тернопільської області.

За даними слідства, зловмисники отримували, пересилали, зберігали та продавали особливо небезпечні наркотичні засоби, психотропні речовини на території Тернопільської області та інших регіонів України у “закладках”. Зв’язок з клієнтами підтримували через Telegram-канал та спеціально створений сайт, на якому була інформація про можливість придбання наркотичних засобів.

Для розповсюдження закладок вони залучили інших осіб, зокрема і неповнолітнього, а також збували самостійно не тільки в Тернопільській, а й в інших областях. Гроші від замовників надходили фігурантам на електронні гаманці різних платіжних систем. Загальний щоденний заробіток від продажу наркотиків складав понад 100 тисяч гривень, – йдеться у повідомленні поліції.
Фото: поліція Тернопільщини

Незаконну діяльність ділків задокументували оперативники. Зловмисників затримали, оголосили їм підозри та обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Під час проведення обшуків за місцями проживання фігурантів та автотранспорту на території Тернопільської, Львівської та Дніпропетровської областей було виявлено та вилучено 420 закладок з психотропною речовиною PVP загальною масою майже пів кілограма, 20 закладок з психотропною речовиною амфетамін загальною масою 40 грамів, та 300 грамів канабісу, – повідомили правоохоронці.

У ході розслідування слідчі зібрали достатньо доказів, які вказують на їх причетність до вчинення злочинів, передбачених ч. 2, 3 ст. 307 КК України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).Станом на 29 лютого поліцейські завершили розслідування і скерували обвинувальний акт до суду, який і обиратиме покарання фігурантам.

Читайте також: У Бучачі помер чоловік після перебування в ТЦК 

Exit mobile version