У Тернополі відновили безкоштовну медичну діагностику

Фото ілюстративне// світлина з мережі Інтернет

На базі лікувально-діагностичного центру Тернополя (вул. Руська, 47) відновили безкоштовну послугу «Check-up діагностика» для мешканців віком від 55-70 років. Про це пише Файне місто з посиланням на Тернопільську міську раду.

За понад два роки успішної реалізації проєкту «Check-up діагностика» відповідні медичні обстеження отримали тисячі пацієнтів громади. А з початком повномасштабної війни можливість обстеження за цією програмою отримали й внутрішньо переміщені особи віком 55-70 років, – йдеться у повідомленні.

Відповідно до віку (55-60-65-70 років) та статі (чоловіки, жінки) розроблений спеціальний алгоритм обстеження. Чекап обов’язково містить:

Базова програма комплексної діагностики триває два дні. Прийом пацієнта проходить у формі бесіди з лікарем, де вказується мета діагностики, симптоми, що турбують, індивідуальні особливості організму тощо.

Додамо, запис пацієнтів на безкоштовну медичну діагностику розпочнеться з 5 березня. Телефон для запису: (097) 157 16 17, з 09:00 год по 13:00 год.

Читайте також: Не могла дихати 2 тижні: лікарі врятували 2-місячну дівчинку з Тернопільщини (Фото)

Exit mobile version