Захиснику Володимиру Горину з Тернопільщини просять посмертно присвоїти звання “Герой України” (Петиція)

Жителів Тернопільщини просять долучитися до збору підписів. Автор петиції Олександр Горин закликає присвоїти звання “Герой України” посмертно брату – командиру зенітно-ракетного відділення зенітно ракетно-артилерійського взводу вогневої підтримки військової частини А7284 сержанту Володимиру Горину. Про це пише Файне місто з посиланням на петицію №22/217588-еп.

Володимир Горин народився в селі Джурин Чортківського району. З квітня 2022 року патріот став на захист своєї Батьківщини.

Загинув український захисник 12 жовтня 2022 року в боях з російськими окупантами, перебуваючи на позиції н.п. Новосадове на Донеччині. Він потрапив під обстріл противника, внаслідок якого отримав поранення несумісне з життям. Чоловіку було 54 роки.

Я пишаюсь своїм братом, його патріотизмом, відданістю, Володимир до останнього подиху залишався вірним присязі, своєму народу, своїм побратимам, та своїй Батьківщині – йдеться у петиції.

Станом на 16 годину 27 лютого петиція зібрала 14656 голосів з 25000 необхідних. Всіх охочих просять доєднатися і в такий спосіб віддячити Герою за неоціненний вклад у наближення української перемоги. До кінця збору підписів залишилося 69 днів.

Підписати петицію можна, перейшовши за посиланням: https://petition.president.gov.ua/petition/217588.

Читайте також: Звання «Герой України» просять присвоїти 19-річному нацгвардійцю Василю Конету з Тернопільщини (Петиція)

Exit mobile version