Батьки Давида Ревнюка з Тернополя просять небайдужих людей про допомогу (Реквізити)

Фото Світлани Ревнюк

Сім’я 9-річного Давида Ревнюка з Тернополя збирає кошти на лікування дитини. У хлопчика діагностували важке захворювання, при якому відмирають клітини головного мозку. Усіх небайдужих просять допомогти зібрати кошти на лікування, пише Файне місто.

Давидко вже 4 роки бореться зі страшною та рідкісною недугою — гліоз. Хлопчик пройшов вже 5 курсів лікування та 4 пересадки донорських стовбурових клітин, які дали позитивні результати. Продовжуючи лікування, він має всі шанси перемогти хворобу. Лікарі прогнозують повне одужання до 12 років.

Мама хлопчика Світлана Ревнюк розповідає, що її син почав ходити до школи, працює з педагогами, логопедом, психологом, корекційними педагогами, займається лікувальною фізкультурою. Спостерігаються позитивні зміни у поведінці, набагато покращилось розуміння, слова, спроби мовлення.

Фото Світлани Ревнюк

Проте, після 5 курсу лікування Давиду погіршало. У хлопчика розпочалися кровотечі з носа та регрес .

Після 5 курсу в Давидика почались кровотечі з носа, спочатку рідко, а зараз кожен день. Але це ще не все. На жаль, ми знову повернулись до підгузників (хоча до цього Давид обслуговував себе сам). Думалось, що це лише якийсь запальний процес, але ми здали всі аналізи, були у кількох урологів, все добре. Виявляється, що в Давида не доходять імпульси до головного мозку, він не відчуває, що хоче в туалет. Від лікування стався регрес, головний мозок не справляється з швидкими змінами. Як кажуть “одне лічить, а друге калічить”, — каже Світлана.

На березень хлопчику призначили наступний, 6 курс лікування. Кошти на нього самотужки зібрати сама не має змоги. Відтак, просять усіх небайдужих допомогти Давидку одужати.

Фото Світлани Ревнюк

В такий не легкий час, боротися за свою дитину дуже важко, тому просимо Вас кожного взяти хоча б по одному номерочку в лотереї для Давидка. Допоможіть будь-ласка закрити лотерейку, яку надали хороші люди для допомоги Давиду. Я робила за життя лише лотерейку для військових і це дуже не легко, ще раз повторюся, просити завжди важче ніж давати. І повірте, що ми б відали все лише б одужало наше найрідніше, найцінніше і найдорожче дитя, — розповідає мама дитини.

Для родини важливою є кожна гривня. Приєднатись до доброї справи та подарувати Давидку шанс на щасливе дитинство може кожен!

Реквізити для допомоги

Читайте також: «З дитинства мене називали татовою копією»: інтерв’ю з донькою загиблого військового Єлизаветою Бойко

Exit mobile version