Дорогою до Кременця пропав житель Шумщини: оголошено розшук

На Шумщині пропав 59-річний житель села Людвище. Володимир Доїзжака вийшов з дому та направився по справах у сторону Кременця. Проте додому більше не повернувся. Правоохоронці Шумського відділення поліції оголосили чоловіка у розшук.

“13 липня близько 10 години ранку чоловік вийшов з помешкання, аби поїхати в Кременець по справах, однак додому так й не повернувся. Прикмети зниклого: ріст 160-170 см, худорлявої статури. Був одягнений в вельветові штани жовтого кольору, темно-синю сорочку й темні туфлі. Через проблеми зі здоров’ям зниклий має проблеми з мовленням”, – повідомили у поліції.

Усіх, хто бачив чоловіка або володіє інформацією про його можливе місце перебування, поліцейські просять телефонувати за номерами в Шумську (03558) 2-12-45, (096)-702-02-60 або на лінію «102».

Читайте також: На Тернопільщині неосвітлена дорога стала причиною дорожньо-транспортної пригоди на Зборівщині, в результаті якої загинула людина. Понівечене тіло чоловіка на проїжджій частині автодороги Львів-Тернопіль виявив один з водіїв. Про невідомого він повідомив у поліцію.

Exit mobile version