У Чорткові розшукують чоловіків, які справляли потребу в дитячому будиночку (Фото)

Фото: Чортківська міська рада

Днями двоє невідомих у Чорткові справляли потребу в дерев’яному дитячому будиночку. Його нещодавно за власні кошти встановили комунальники міста. Про це пише Файне місто з посиланням на Чортківську міську раду.

Будиночок, що розташований у парку ім. І. Франка, псували двоє молодих чоловіків. Їх “на гарячому” зафіксувала камера відеоспостереження. Окрім того, порушники розпивали алкогольні напої та палили цигарки.

Звертаємось до жителів Чортківської громади із проханням допомогти впізнати двох молодих чоловіків, що на фото. Що вони робили у новому дитячому дерев’яному будиночку у парку ім. І. Франка – теж дивіться на фото, — пишуть в міськраді.

Дитячий ігровий будиночок у Чорткові збудували та встановили комунальники на початку місяця. За словами Чортківської міської ради, його виготовили повністю самотужки із власних матеріалів.

Щоб наповнити будиночок сенсом, додали гірку, два «скеледроми», «павутинку», пісочницю. У «Парковому культурно-спортивному комплексі» вже встигли охрестити новий будиночок «Мурашником», адже сподіваються, що вже зовсім нове місце дозвілля користуватиметься великим попитом у малечі та нагадуватиме справжній мурашник, — пишуть на сторінці відомства.

Тих, хто впізнав порушників, просять повідомити у муніципальну інспекцію Чортківської міської ради — +380981253402.

Читайте також: Понад 400 кг незаконно виловленої щуки перевозив чоловік на Тернопільщині

Exit mobile version