Знову труп людини знайшли на Тернопільщині: поліція розкрила деталі смерті

Фото ілюстративне з мережі Інтернет

На Тернопільщині знову знайшли мертву людину. Тіло невідомого чоловіка лежало на узбіччі дороги в селі Гадинківці у Чортківському районі. Про це пише Файне місто з посиланням на поліцію Тернопільської області.

Труп о 20:40 годині 15 лютого виявив водій, який проїжджав поруч. На місце пригоди виїжджала слідчо-оперативна група.

У ході перевірки стало відомо, що загиблий – 62-річний житель села Гадинківці. Судово-медичний експерт, який оглядав чоловіка повідомив, що на обличчі численні синці та крововиливи, а також присутній різкий запах алкоголю.

Тіло жителя Чортківського району направили на судово-медичну експертизу. Результати підтвердили, що смерть настала в результаті численних внутрішніх гематом.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами працівники поліції встановили, що до смерті чоловіка причетний 34-річний односелець. Чоловіки розпивали спиртні напої, а потім разом йшли додому. Підозрюваний допомагав йти товаришу і періодично завдавав йому тілесні ушкодження. Коли знайомий впав, він ще кілька разів вдарив його по тілу і пішов, – зазначили у поліції.

Від отриманих травм 62-річний житель села Гадинківці помер. Місцеперебування підозрюваного оперативники Чортківського районного відділу поліції встановили. У скоєному він зізнався.

Обвинуваченому вже оголосили підозру відповідно до частини 2 статті 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть) ККУ та обрали запобіжний захід – тримання під вартою. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

До слова, правоохоронці знайшли чоловіка, який поглумився над тілом пенсіонерки. Нагадаємо, 16 лютого у тернопільському парку “Сопільче” виявили валізу з трупом літньої жінки.

Більше: Знайшли чоловіка, який викинув валізу з трупом своєї матері в Тернополі (Відео) 

Exit mobile version