Жалоба на Теребовлянщині: загинув захисник Андрій Антошків

Фото: Теребовлянська міська рада

Після тривалого лікування внаслідок тяжкого поранення загинув колишній військовослужбовець з Тернопільщини Андрій Антошків. У Теребовлянській громаді оголосили дні жолоби в пам’ять воїна. Про це пише Файне місто з посиланням на Теребовлянську міську раду.

На час повномасштабного вторгнення Андрій перебував у Франції, але повернувся, щоб захищати Україну. У березні минулого року він став до лав ЗСУ. 8 квітня 2023 року захисник отримав важке поранення під час виконання бойового завдання у Бахмуті. З того часу переніс декілька операцій.

Захисник проживав у селі Вербівці. 18 лютого після тривалого лікування його серце зупинилося. Йому назавжди залишилось 40.

Дні жалоби оголосили у Теребовлянській громаді

Завтра, 20 лютого, об 11.00 год. в с. Вербівці відбудеться чин похорону та церемонія прощання із військовим Андрієм Антошківим.

19-20 лютого 2024 року на території Теребовлянської міської територіальної громади оголошені днями жалоби. Відповідне розпорядження видано у Теребовлянській міській раді.

У розпорядженні йдеться, що у ці дні на знак скорботи на будівлях та спорудах виконавчих органів, комунальних підприємств, установ, організацій (незалежно від форм власності) Теребовлянської міської ради буде приспущено Державний Прапор України із траурною стрічкою, а також обмежено проведення розважально-концертних заходів та заборонено звучання розважальної музики в закладах торгівлі та громадського харчування.

Вічна пам’ять захиснику!

Читайте також: Меморіальну дошку воїну Андрію Крушельницькому відкрили на Тернопільщині (Фото) 

Exit mobile version