Троє мешканців Тернопільщини намагались незаконно потрапити до Угорщини (Фото)

Фото: Західне регіональне управління Держприкордонслужби України

Минулої доби поблизу кордону з Угорщиною військовослужбовці Мукачівського загону зупинили декілька груп порушників. Серед них були й чоловіки з Тернопільщини. Про це пише Файне місто з посиланням на Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Загалом незаконно перетнути кордон намагались 18 осіб. 8 з них затримали прикордонні наряди відділу «Лужанка». Вони тричі ставали на заваді правопорушникам. У результаті затримали затримали п’ятьох закарпатців, двох житомирян та одного дніпропетровця.

Сімох порушників затримали на своїй ділянці відповідальності військовослужбовці відділу «Вилок». Серед них — двоє тернополян. Окрім них, сьогодні вранці виявили та затримали одесита, харків’янина та запоріжця. Також учора прикордонний наряд цього підрозділу зупинив двох мешканців Львівщини.

Ще одну групу порушників затримали прикордонники відділу «Косине». Покинути територію України намагались житель Закарпаття, Львівщини та Тернопільщини.

Стосовно усіх затриманих складено протоколи про адмінправопорушення, передбачене ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України», справи скеровано до суду.

Читайте також: Тернопільські правоохоронці затримали прокремлівського агітатора

Exit mobile version