У фатальній ДТП загинула працівниця тернопільського музею (Відео)

Пасажирка, яка загинула у страшній ДТП 11 лютого в Тернополі – це старша наукова співробітниця відділу фондів Тернопільського обласного краєзнавчого музею Галина Тарас. Без матері залишилися троє дітей. Серед них немовля та двоє дітей віком 8 і 15 років.  Про це пише Файне місто з посиланням на фейсбук-сторінку музею.

Людини янгольських чеснот, ласкавого і люблячого серця, дуже ніжної світлої душі, виняткової самовідданості і доброти. Здається, що Вона любила цілий світ і прикрашала його винятковим даром людяності.
Людина-сяйво, без тіні, – лише квітучий райський сад…, – згадують про Галину колеги з музею.

Нагадаємо, аварія сталася 11 лютого на Підволочиському шосе. Водій на автомобілі BMW зіткнувся із попутним транспортним засобом та втік. У результаті удару «Renault» викинуло на смугу зустрічного руху, де воно врізалося в інше BMW. До лікарні потрапила водійка «Renault», а її пасажир від отриманих травм загинув зразу.

Госпіталізували до лікарні й 5 пасажирів та кермувальника з BMW. Серед травмованих були троє дітей з мамою. Проте вона не вижила.

Винуватець ДТП втік, але оперативники карного розшуку спільно зі слідчими та патрульними розшукали втікача-порушника. Це – 47-річний житель села Смиківці.

Більше: Мама трьох дітей загинула після ДТП неподалік Тернополя

Exit mobile version