Олена Зеленська відвідала Центр досконалості в Тернополі (Фото)

Фото: ТОВА

Перша леді України Олена Зеленська ознайомилася із роботою Центру досконалості, який нещодавно відкрили на базі Тернопільської обласної клінічної психоневрологічної лікарні. Про це пише Файне місто з посиланням на Тернопільську ОВА.

Разом з першою леді Центр відвідав міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко. Вони пройшли маршрутом пацієнта – подивилася, як і яку допомогу він отримує на всіх етапах лікування: від діагностики та інтенсивної терапії до реабілітації.

Тернопільська обласна клінічна психоневрологічна лікарня – один із тих українських медзакладів, який уже став учасником медичного партнерства – «побратимства» між нашими й іноземними лікарнями, укладеного на третьому Саміті Перших леді та джентльменів торік у вересні за ініціативи МОЗ, — зазначила Олена Зеленська.

Також перша леді разом з першою віцепрем’єркою – міністеркою економіки України Юлією Свириденко відвідала Тернопільський обласний центр зайнятості України. Там вона поспілкувалась з ВПО, ветеранами та людьми з інвалідністю.

Читайте також: Тернопільські військовослужбовці та їхні родичі отримуватимуть більше соціальних послуг

Exit mobile version