Мешканець Тернопільського району втратив 20 тисяч гривень, купуючи авто

Фото ілюстративне

Мешканець Тернопільського району хотів придбати автівку, а натрапив на афериста. Шахрай пообіцяв чоловіку пригнати автомобіль з-за кордону. Про це пише Файне місто з посиланням на ГУНП в Тернопільській області.

Про факт шахрайства правоохоронцям повідомив 28-річний житель Тернопільського району. Він розповів, що на одному із сайтів зацікавився оголошенням про продаж автомобілів. Обов’язковою умовою псевдопродавця була передоплата за транспорт. Чоловік перерахував на банківський рахунок 20 тисяч гривень. За деякий час потерпілий зрозумів, що його ошукали, адже з аферистом більше зв’язатися не зміг й бажане авто так і не отримав.

Дану подію правоохоронці внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань відповідно до статті 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Поліцейські просять жителів області не відправляти гроші незнайомцям, поки не переконаєтеся у надійності людини. Щоб не потрапити у пастку шахраїв, краще скористатися послугами офіційних фірм, які займаються пригонами транспортних засобів з-за кордону.

Читайте також: На Тернопільщині чоловік намагався незаконно продати зброю 

Exit mobile version