Мешканець Тернопільщини вкрав у друга обручку, щоб купити дітям гостинці

Фото ілюстративне

На Тернопільщині судили чоловіка, який вкрав у друга обручку та здав її в ломбард. За виручені кошти обвинувачений купив своїм дітям цукерки. Про це пише Файне місто з посиланням на вирок Бережанського районного суду.

Згідно вироку, під час крадіжки потерпілий гостював у обвинуваченого. Вкрадене останній здав у ломбард.

На суді підозрюваний провину визнав. Він розповів, що вони разом із потерпілим відбували покарання в місцях позбавлення волі. В день крадіжки друг прийшов до нього в гості та повідомив про сварку з дружиною. Він, нібито, був навіть готовий викинути обручку, проте згодом заховав її. Тоді підозрюваний вирішив її вкрасти та здати до ломбарду. За виручені кошти хотів купити дітям солодощі.

Викрадений перстень він здав у ломбард, що в Бережанах. За прикрасу чоловік отримав 4200 гривень. Ці кошти він витратив на покупку цукерок та продуктів харчування для дітей. У вчиненому щиро розкаявся та сказав, що шкодує про скоєння крадіжку. За словами обвинуваченого, цей злочин він вчинив через збіг важких особистих та сімейних обставин, оскільки в цей час не мав засобів до існування. Також чоловік просив врахувати, що викрадену річ він повернув потерпілому та попросив у нього вибачення.

Потерпілий на суд не прийшов, бо служить у ЗСУ. Він подав заяву, в якій попросив суд при постановленні рішення врахувати, що викрадене йому повернуто і він до обвинуваченого претензій не має.

Суд засудив чоловіка до 1 року та 6 місяців позбавлення волі. 

Читайте також: На Тернопільщині чоловік побив двох малесеньких дітей співмешканки

Exit mobile version