Деяким тернополянам потрібно поновити декларації з педіатрами

Фото ілюстративне// світлина з мережі Інтернет

У Тернополі реорганізували педіатричне відділення № 6 на вул. Полковника Морозенка. Через це тернополянам, які мають укладені декларації з тамтешніми лікарями-педіатрами, потрібно поновити їх. Про це пише Файне місто з посиланням на КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги».

Згідно з постановою Кабінету Міністрів України № 127 від 28.02.2023 року, всі педіатричні відділення Тернополя переходять до КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги». Проте вони продовжують працювати у звичному режимі і зі звичним штатом медичних працівників.

Всі педіатричні відділення працюватимуть в звичному режимі за попереднім місцем реєстрації. Ваші лікарі – педіатри залишаються на місцях й працюють без змін.
Шановні батьки дітей, які мають декларацію з лікарями-педіатрами відділення № 6 по вулиці Морозенка, 7 просимо вас звернутись до свого дільничого педіатра протягом місяця для переукладання, поновлення, декларації із ним, – наголосили у медзакладі.

З 5 лютого 2024 року педіатричне відділення № 6 працює у складі Центру первинної медико-санітарної допомоги. Надалі на сторінці лікарні інформуватимуть, про те, які відділення теж здійснюють перехід й запрошують для переукладання декларацій.

Читайте також: Жителі 12 громад Тернопільщини зможуть перевіритися на рак цього тижня

Exit mobile version