На Тернопільщині горіли житлові будинки (Фото)

Фото: 6 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Тернопільській області

У селі Сорока на Тернопільщині горів житловий будинок. Гасити пожежу виїжджали рятувальники. Про це пише Файне місто з посиланням на ГУ ДСНС у Тернопільській області.

За даними управління, загорання сталося 5 лютого близько 08:30 години. На місце події одразу ж направлено чергові відділення 21 державного пожежно-рятувального поста та 22 державного пожежно-рятувального поста, згодом на допомогу направлено резервне відділення 21 державного пожежно-рятувального поста.

Внаслідок пожежі знищено: 2 металопластикових вікна, покриття будівлі на площі 168 м.кв та речі домашнього вжитку
Внаслідок пожежі пошкоджено: міжкімнатне перекриття на площі 80 м.кв, облицювання стін та стелі житлової будівлі на площі 60 м.кв. – повідомили у службі порятунку.

Під час гасіння пожежі врятовано будинок та 2 суміжні господарські будівлі.

До слова, того ж дня близько 17-ї години в селі Бірки Шумської громади також виникла пожежа житлової будівлі. Внаслідок загорання пошкоджене внутрішнє облицювання стін приміщення та перекриття на площі 4 м.кв. Пожежу ліквідовано черговим караулом 16 ДПРЧ 5 ДПРЗ Головного управління, під час гасіння врятовано 1 житлову будівлю.

Фото: 5 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Тернопільській області

Причини виникнення пожеж та матеріальні збитки встановлюються.

Читайте також: Через працівника ТЦК з Тернополя росіяни дізналися секретні дані про іноземців, які хотіли вступити до ЗСУ

Exit mobile version