Нетверезий водій у Бучачі пропонував 200 доларів хабаря правоохоронцям

Фото: Нацполіція Тернопільщини

Працівники патрульної поліції двічі за добу зупинили чоловіка, який рухався автомобілем у стані алкогольного сп’яніння. Аби уникнути відповідальності, водій почав пропонувати хабаря. Про це пише Файне місто з посиланням на ГУНП в Тернопільській області.

Вперше водія зупинили патрульні в Бучачі за порушення правил дорожнього руху. Чоловікові запропонували пройти огляд на визначення стану сп’яніння на місці зупинки. Він погодився. Прилад показав підвищений вміст алкоголю в крові. Поліцейські повідомили водієві про відсторонення його від керування автомобілем та склали на нього адмінпротокол за ст. 130 (керування транспортним засобом в стані сп’яніння) КУпАП. Порушником виявився 50-річний житель Бучача.

Через декілька годин поліцейські знову побачили чоловіка за кермом автівки. Цього разу під час зупинки водій почав пропонувати працівникам поліції хабаря, аби вони його відпустили. Інспектори попередили його, що за такі дії передбачена кримінальна відповідальність. Та це не зупинило правопорушника. Він залишив у службовому автомобілі 200 доларів США.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 369 (надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Санкція передбачає до 4 років позбавлення волі.

Читайте також: Тернополянин викрав електроінструменти на суму 125 000 гривень 

Exit mobile version