Теплу та вітряну погоду прогнозують синоптики цього тижня на Тернопільщині

Ілюстративне фото з мережі Інтернет

Цього тижня у Тернополі та області очікують теплу, до +11°С погоду. Також мешканців області попереджають про пориви вітру та опади. Про це пише Файне місто з посиланням на Тернопільський обласний гідрометцентр.

6 лютого, вівторок:

В цей день погоду області визначатиме проходження теплого атмосферного фронту від циклону з центром над Північним морем.

Область: Хмарно. Вночі дощ. Вдень без істотних опадів. На окремих ділянках доріг ожеледиця. Вітер північно-західний, 7 – 12 м/с, пориви 15 – 20 м/с. Температура вночі 1 – 6° тепла, вдень 6 – 11° тепла.
Місто: Хмарно. Вночі дощ. Вдень без істотних опадів. На окремих ділянках доріг ожеледиця. Вітер північно-західний , 7 – 12 м/с, пориви 15 – 20 м/с. Температура вночі 3 – 5° тепла, вдень 8 – 10° тепла.

Попередження про метеорологічні явища:
Область, місто: 06 лютого пориви північно-західного вітру 15 – 20 м/с. На окремих ділянках доріг ожеледиця.
(І рівень небезпечності, жовтий – НМЯ І).

7 лютого, середа:

Хмарно. Вночі без істотних опадів. Вдень невеликі дощі. На окремих ділянках доріг ожеледиця. Вітер південно-західний, 7 – 12 м/с, пориви 15 – 20 м/с. Температура вночі 2 – 7° тепла, вдень 6 – 11° тепла.

8 лютого, четвер:

Хмарно. Мокрий сніг та дощ. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 5 – 10 м/с. Температура впродовж доби від 1° морозу до 4° тепла.

9 лютого, п’ятниця:

Хмарно. Мокрий сніг та дощ. На дорогах ожеледиця. Вітер вночі південно-східний, 5 — 10 м/с, а вдень — південно-західний, 7 — 12 м/с. Температура впродовж доби від 2° морозу до 7° тепла.

Прогноз погоди в Тернопільській області на вихідні повідомимо згодом. Слідкуйте за оновленнями Файного міста.

Exit mobile version