На Гусятинщині люди з інвалідністю просять про допомогу

У редакцію медіаплатформи “Файне місто” з проханням про допомогу звернулася жителька Хоросткова Ольга Худа. Жінка хворіє на росіяний склероз та є членом спільноти людей з інвалідністю. За словами пані Ольги, створене минулоріч об’єднання діє при капличці Зіслання Святого Духа УГКЦ та налічує 25 учасників. Оскільки всі члени цієї спільноти мають певні фізичні особливості, тож постійно потребують допомоги.

“Я маю І групу інвалідності – розсіяний склероз. Проживаю у Хоросткові Гусятинського району Тернопільської області. Хочу розповісти про нашу спільноту людей з обмеженими фізичними можливостями, яка діє при нашій капличці Зіслання Святого Духа УГКЦ. Наша спільнота налічує 25 людей з обмеженими фізичними можливостями і стареньких людей.

Два рази в місяць маємо Службу Божу в нашій капличці. Духівником нашої спільноти є отець Володимир Заболотний. Спільнота була створена в листопаді місяці минулого року.

Нашій спільноті зараз є дуже потрібна допомога, оскільки ми всі люди з інвалідністю нам постійно потрібні памперси розмір М та L для дорослих, прокладки, пеленки, продукти харчування, миючі засоби, засоби гігієни, рукавички, антисептики маски, ліки. На це все треба великі кошти, а пенсії в нас ну самі знаєте. Дуже просимо, бо допомога нам є дуже потрібна”, – зазначає Ольга Худа.

Якщо у вас є можливість допомогти – допоможіть будь-ласка.

Реквізити для допомоги:

Приватбанк

5168 7422 2866 6230 Заболотний Володимир Володимирович

Приватбанк
4149 4991 0016 6758 Худа Ольга Іванівна

В графі призначення вказувати – для спільноти “Промінь Милосердя”

Телефони:

0681349438 Худа Ольга

0686999197 отець Володимир Заболотний

Exit mobile version