Унікальну вантажівку для потреб захисників зробили волонтери з Тернопільщини (Фото/Відео)

Помитися, зігрітися та випрати речі: у Тернополі показали вантажівку, яку переобладнали під потреби військовослужбовців. Невдовзі автомобіль з іншими необхідними речами поїде не фронт, пише Файне місто.

Як розповів волонтер, керівник ГО “Десантно – козацький рій Володимир Мосейко, автомобіль самостійно обладнали волонтери із Бучача і Монастириськ. Зокрема, у ньому встановили душ, де зможуть помитися кілька людей одночасно.

Сьогодні формується в першу чергу 25 тон волонтерської допомоги на Харківщину. Наші друзі з Монастириськ і Бучача на прохання командира із зони бойових дій передадуть машину з душем і пральними машинками. Ця машина-термос коштує приблизно 8 тисяч доларів. Тут є багато обладнання і великий респект тим інженерам, які це все продумано зробили. Ми ще в цей автомобіль завантажимо дрони, генератори, продукти харчування, медичні засоби тощо, які поїдуть в зону бойових дій до військових, – розповів Володимир Мосейко.

Також в автомобілі є 3 пральні машинки, бочка, пральні порошки, шампуні, рушники, розетки, генератор, буржуйка тощо.

Наше завдання – це по максимуму допомагати нашим Збройним силам, всім чим можем, долучатися потрібно всім, адже є війна, є український народ, тому хтось воює, а решта – допомагають, – наголосив волонтер.

Володимир Мосейко показав нашій журналістці і пояснив, як саме автомобіль полегшить перебування військових у зоні бойових дій. Детальніше про це дивіться у стрім-трансляції Файного міста.

Читайте також: Благодійні ярмарки на підтримку військових проводять у тернопільській школі (Фото/Відео)

Відео: Ольга Демчук

Exit mobile version