Тернополянку покусала німецька вівчарка: розшукують власників тварини

Ілюстративне фото з мережі Інтернет

Днями у парку Шевченка німецька вівчарка напала на дівчину та покусала її. Власники тварини спустили її з повідка, а після інциденту втекли, — повідомляє Файне місто.

Про це на своїй Фейсбук-сторінці написала мати потерпілої Ольга Дунець. З її слів, господарі собаки вигулювали тварину та спустили з повідка. Після того, як їхній домашній улюбленець погриз дівчину, ті відмовились йти на контакт та втекли з місця події.

 Їх просили зупинитись аби отримати хоч якусь інформацію про собаку, та ці відважні особи чоловічої статі так злякалися покусаної дівчини, що догнати їх не вдалося, — розповідає пані Ольга.

Жінка зазначила, що кличка собаки, найімовірніше, Берта. Вигулювали її двоє людей, можливо батько і син. Також жінка попросила всіх, хто може знати власників німецької вівчарки надати їй відповідну інформацію про собаку та її власників. Вони, за її словами, проживають орієнтовно в напрямку Нового світу.

Постраждалій розпочали лікування та курс антирабічних щеплень, але скоро дівчина має повертатись на навчання за кордон, де не зможе продовжувати лікування. Достроково вакцинацію можна припинити в тому випадку, коли собака через 10 днів буде живою та здоровою.

Читайте також: Завершилось слідство щодо двох заступників голови Тернопільської ОВА у вимаганні хабаря

Exit mobile version