Дощ та мокрий сніг очікують мешканців Тернопільщини цього тижня

Ілюстративне фото з мережі Інтернет

Цього тижня на Тернопільщині прогнозують ожеледицю та опади: сніг, мокрий сніг та дощ. Також синоптики попереджують про пориви вітру. Про це пише Файне місто з посиланням на Тернопільський гідрометцентр.

23 січня:

В цей день погоду області визначатиме проходження атмосферних фронтів від циклонічної депресії над Скандинавією.

Область: Хмарно. Вночі невеликі, вдень помірні опади (сніг та мокрий сніг). На дорогах ожеледиця. Слабка ожеледь, слабке налипання мокрого снігу. Вітер південно – західний, 7 – 12 м/с. Температура впродовж доби від 4° морозу до 1° тепла.
Місто: Хмарно. Вночі невеликі, вдень помірні опади (сніг та мокрий сніг). На дорогах ожеледиця. Слабка ожеледь, слабке налипання мокрого снігу. Вітер південно – західний, 7 – 12 м/с. Температура впродовж доби 0 – 2° морозу.

Попередження про метеорологічні явища:
Область, місто: 23 січня на дорогах ожеледиця .(І рівень небезпечності, жовтий – НМЯ І).

24 січня:

Хмарно. Вночі без істотних опадів. Вдень мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер південно – західний, 7 – 12 м/с, вдень пориви 15 – 20 м/с. Температура впродовж доби від 3° морозу до 2° тепла.

25 січня:

Хмарно. Опади (дощ та мокрий сніг ). На дорогах ожеледиця. Вітер західний, 7 – 12 м/с, пориви 15 – 20 м/с. Температура впродовж доби від 1° морозу до 4° тепла.

26 січня:

Хмарно. Вночі та вдень невеликий мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 7 — 12 м/с. Температура впродовж доби від 1° морозу до 2° тепла.

Прогноз погоди в Тернопільській області на вихідні повідомимо згодом. Слідкуйте за оновленнями Файного міста.

Читайте також: Ледь не замерзли троє людей на Тернопільщині

Exit mobile version