На Тернопільщині жінка померла у криниці

Фото: ГУ ДСНС Тернопільщини

У селі Гніздичне на Тернопільщині жінка впала у криницю. Від отриманих травм потерпіла загинула на місці. Про це пише Файне місто з посиланням на ГУ ДСНС Тернопільської області.

За даними управління, подія сталася близько 8-ї години ранку 19 січня. До служби порятунку надійшло повідомлення про те, що у криницю впала 65-річна жінка. Від отриманих травм потерпіла загинула на місці події.

Фото: ГУ ДСНС Тернопільщини

Особовий склад пожежно-рятувального підрозділу за допомогою рятувального спорядження підняли тіло з криниці та передали працівникам поліції. Глибина криниці становила близько 20 метрів. Обставини події з’ясовують.

Як зазначили у поліції Тернопільщини, про дружину, яка ймовірно впала до колодязя, повідомив чоловік. Він розповів, що жінка хворіла, а тому далеко ніколи не ходила.

Вранці жінка вийшла з будинку і довго не поверталася. Чоловік вирішив подивитися, де вона й біля криниці помітив її взуття. На місці події працювали слідчі Збаразького відділення поліції. За попередніми даними судово-медичного експерта, травми, несумісні із життям, жінка отримала, падаючи в криницю.

Читайте також: У Тернополі помер чоловік через зарядку до телефона

Exit mobile version