Дороги Тернопільщини очищують від снігу (Відео)

Фото: ТМР

В ніч на 19 січня Тернопільщину вкотре накрила негода, а саме дощ зі снігом. Станом на ранок проїзд державними автошляхами області забезпечений. Про це пише Файне місто з посиланням на Службу відновлення та розвитку інфраструктури у Тернопільській області.

На території був мокрий сніг при температурі повітря -2 градуси за Цельсієм. Підрядні організації оперативно почали очищення та обробку доріг протиожеледними матеріалами. Залучили 56 одиниць техніки: снігоприбиральних спецмашин та навантажувачів.

У першу чергу обслуговували стратегічні автошляхи та маршрути з високою інтенсивністю руху. У Тернопільській області це коридори:

Водіїв закликають неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху і дбати про власну безпеку. Щодо стану проїзду автомобільними дорогами загального користування державного значення звертайтесь на цілодобову гарячу лінію: +38 067 400 60 80.

Спеціалізована снігоочисна техніка працює на вулицях Тернополя

Як зазначили у Тернопільській міській раді, загалом з вечора до ранку працювали 26 одиниць техніки, які здійснювали:

Роботи триватимуть і впродовж дня.

Очищення вулиць та тротуарів загального користування у мікрорайоні «Дружба» проводиться спецтехнікою «Міськшляхрембуд», а інших частин міста –  ТзОВ «Техно-Буд-Центр». Відповідальність за очищення прибудинкових територій лежить виключно на управителях будинків – ОСББ чи ЖЕКів. Дізнатися, хто відповідає за прибирання взимку конкретного будинку можна в Інтерактивній карті відповідальності за прибирання (карта доступна за посиланням)

При виявленні дворів, під’їздів до них чи інших території, що неналежно очищені від снігу, мешканці Тернополя можуть повідомляти на Viber муніципальної інспекції за номером  +380 067 447 3278, або на «Гарячу лінію» 1580.

Читайте також: Шкільний автобус та 2 “швидкі” витягали зі снігових заметів на Тернопільщині (Фото) 

Exit mobile version