На заводі у Бережанах зафіксували спалах коронавірусу

Фото Бережанська РДА

У Бережанах на заводі зафіксували спалах коронавірусу. У зв’язку з цим відбулося засідання штабу з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації. Вирішено рекомендувати керівництву ТОВ ЗАВОД “Керамік” призупинити діяльність підприємства та відправити працівників на самоізоляцію. Про це повідомили в Бережанській районній адміністрації.

“Виявлено спалах захворюваності на короновірсну хворобу COVID -19 на ТОВ ЗАВОД «Керамік», за результатами засідання прийнято рішення:
– Рекомендувати керівництву ТОВ ЗАВОД «Керамік» призупинити діяльність підприємства та вжити заходів щодо дотримання працівниками Порядку здійснення протиепідемічних заходів, пов’язаних із самоізоляцією:
– Рекомендувати керівникам закладів громадського харчування, закладів розважальної діяльності обмежити час роботи до 22 години;
– Управлінню Держпродспоживслужби в Бережанському районі, Бережанському відділу поліції Головного управління Національної поліції у Тернопільській області посилити проведення регулярних моніторингових перевірок щодо дотримання суб’єктами господарювання встановлених вимог функціонування в умовах адаптивного карантину, а саме дотримання режиму носіння захисних масок, соціальної дистанції та здійснення визначених заходів дезінфекції в закладах громадського харчування, на об’єктах торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами, ринку, у громадському транспорті”, – йдеться у повідомленні.
Exit mobile version