Тернопільщина отримала 1,5 мільйони гривень від ООН на харчування школярів

Фото ілюстративне

Всесвітня продовольча програма підтримує шкільне харчування на Тернопільщині. Виділені програмою 1,5 мільйони гривень спрямують на часткове відшкодування шкільних обідів у 29 школах області. Про це пише Файне місто з посиланням на Тернопільську ОВА.

Нещодавно Тернопільська область отримала 1,5 млн грн. на часткове відшкодування витрат для організації гарячого харчування учнів 1-4 класів за вересень-листопад минулого року.

В ОВА повідомляють, що виділені кошти будуть спрямовані бюджетам 16 територіальних громад. Ними забезпечать часткове відшкодування гарячих страв у 29 школах області.

У відомстві нагадують, що у листопаді Всесвітня продовольча програма підписала договір щодо підтримки щоденних шкільних обідів з Тернопільською областю.

Упродовж 2023-2024 навчального року Всесвітня продовольча програма фінансує 30% щоденних гарячих обідів для учнів 1-4 класів. Кошти, отримані в межах програми, школи спрямовують на поліпшення якості харчування або зменшення вартості обідів, яку покривають батьки.

Читайте також: Близько 70 000 гривень наколядували на Тернопільщині для ЗСУ (Фото) 

Exit mobile version