У Тернополі виявили водія під дією наркотиків (Фото)

Фото: патрульна поліція Тернопільської області

Тернопільські патрульні виявили водія з ознаками сп’яніння. Окрім того, що чоловік кермував у нетверезому стані, він ще й мав при собі наркотичні речовини. Про це пише Файне місто з посиланням на патрульну поліцію Тернопільської області.

Учора, близько 12:00, на вулиці Миру інспектори зупинили автомобіль Renault. Водій авто порушив ПДР. Спілкуючись з чоловіком, патрульні виявили в останнього ознаки наркотичного сп’яніння. Пройти огляд на стан сп’яніння в найближчому медичному закладі чоловік категорично відмовився.

Водій помітно нервував, тому патрульні провели поверхневу перевірку. Як наслідок, у чоловіка виявили два паперові згортки з невідомою речовиною, ймовірно, наркотичною та медичні препарати, які заборонені в обігу. Для встановлення обставин, охоронці порядку викликали слідчо-оперативну групу, — йдеться у повідомленні.

Також під час перевірки документів інспектори встановили, що водій двічі протягом року притягався до відповідальності за керування автомобілем у стані сп’яніння та позбавлений права керування.

На керманича патрульні склали адміністративні матеріали:

Читайте також: У Тернополі судитимуть зловмисників, які організували бізнес на ухилянтах (Фото)

Exit mobile version