Двоє неповнолітніх пограбували жінку в Тернополі (Фото)

Фото: Нацполіція

Днями двоє неповнолітніх напали на 53-річну жінку та пограбували її. Правоохоронці встановили особи зловмисників та обставини пограбування. Про це пише Файне місто з посиланням на ГУНП в Тернопільській області.

Інцидент трапився в одному із дворів на вулиці 15 Квітня у Тернополі близько 22-ї години. Зі слів потерпілої, вона йшла з роботи, коли раптом до неї ззаду підбігли двоє невідомих хлопців. Вони штовхнули її та вирвали з рук сумку. Після скоєного нападники втекли у невідомому напрямку. Через те, що надворі було темно, жінка не змогла чітко розгледіти грабіжників.

Обстеживши прилеглу територію, поліцейські знайшли сумку потерпілої, але вона була вже порожньою. Хлопці витягнули звідти банківські картки, документи та 1300 гривень готівки.

Фото: Нацполіція

Правоохоронці провели поквартирний обхід, опитали близько сотні громадян, опрацювали відео з камер спостереження. У ході вжитих заходів оперативники карного розшуку спільно з співробітниками відділу кримінального аналізу ГУНП встановили причетних до злочину осіб, — повідомляють у Нацполіції.

Нападниками виявились двоє неповнолітніх жителів одного із сіл Тернопільського району. Хлопцям 15 та 17 років. Їх розшуківці знайшли на орендованій квартирі у Тернополі, неподалік від місця вчинення злочину. Як з’ясувалося, зловмисники навчаються в одному із коледжів області. За словами хлопців, вони приїхали до Тернополя на канікулах, щоб підзаробити.  

Поліцейські перевіряють причетність юнаків до вчинення інших кримінальних правопорушень на території обласного центру. Вирішується питання про оголошення їм підозри у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України та обрання запобіжного заходу. Санкція інкримінованої їм статті передбачає до 10 років позбавлення волі.

Читайте також: У Тернополі п’яний чоловік зірвав прапор УПА

Exit mobile version