Легкові авто та рейсовий автобус буксирували рятувальники Тернопільщини цих вихідних

Фото: ДСНС

Протягом вихідних рятувальники 6 разів залучалися до буксирування техніки. Зокрема, зі снігу рятували легкові автомобілі та рейсовий автобус. Про це пише Файне місто з посиланням на ГУ ДСНС України в Тернопільській області.

У п’ятницю, 12 січня, о 22:23 на автодорозі поблизу села Залісці Вишнівецької ТГ Кременецького району працівники Вишнівецької місцевої пожежної команди провели буксирування легкового автомобіля Renault Master, який застряг в снігу.

У суботу рятувальників залучали до буксирування 4 рази. Перший випадок трапився о 05:23 поблизу села Хмелівка Микулинецької ТГ. Там провели буксирування легкового автомобіля Hyundai Tucson, який з’їхав з дороги та не міг самостійно продовжити рух. Вдруге працівники ДСНС буксирували автомобіль «Mercedes Sprinter» на обʼїзній дорозі міста Чортків. Він з’їхав у кювет та не міг самостійно продовжити рух.

О 08:28 рятувальники на автодорозі поблизу села Базар Білобожницької ТГ Чортківського району провели буксирування рейсового автобуса, який не міг самостійно продовжити рух на засніженій ділянці дороги. Він був без пасажирів. Також о 14:10 працівники Великодедеркальської місцевої команди у селі Великі Загайці Великодедеркальської ТГ Кременецького району провели буксирування автомобіля «Mercedes Sprinter», який не міг самостійно продовжити рух на засніженій ділянці дороги.

Вночі 15 січня фахівці ДСНС на дорозі між селом Буцнів та Серединки Великоберезовицької ТГ Тернопільського району провели буксирування легкового автомобіля, який не міг продовжити рух на засніженій ділянці дороги.

Читайте також: Двоє пішоходів потрапили до лікарні внаслідок ДТП на Тернопільщині (Фото)

Exit mobile version