П’яний водій хотів відкупитися від поліцейських на Тернопільщині

Фото: патрульна поліція Тернопільської області

Під час патрулювання правоохоронці зупинили автомобіль, водій якого був у стані алкогольного сп’яніння. Бажаючи уникнути відповідальності, він почав пропонувати патрульним хабаря. Про це пише Файне місто з посиланням на патрульну поліцію Тернопільської області.

Під час патрулювання автодорогою М-19 Доманове — Тереблече, за порушення ПДР патрульні зупинили автомобіль Volkswagen. Під час спілкування з водієм інспектори помітили в нього явні ознаки алкогольного сп’яніння.

Водій зізнався, що вживав алкоголь, але пройти освідування у визначеному законодавством порядку відмовився в категоричній формі. Розуміючи, що на нього чекає адміністративна відповідальність, керманич запропонував патрульним неправомірну вигоду. Таким чином він намагався уникнути передбаченої віповідальності.

Поліцейські неодноразово попереджали чоловіка про кримінальну відповідальність за такі дії, згідно з ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) ККУ. Проте, чоловік на застереження не реагував та продовжував пропонувати хабаря.

Правоохороні склали на водія відповідні адміністративні матеріали та за фактом пропозиції неправомірної вигоди викликали на місце слідчо-оперативну групу.

Читайте також: Двоє пішоходів потрапили до лікарні внаслідок ДТП на Тернопільщині (Фото)

Exit mobile version