Тернополянин вкрав майже 100 метрів електрокабелю (Відео)

Ілюстративне фото з мережі Інтернет

Раніше судимий тернополянин поцупив електричний кабель, тим самим завдавши потерпілому збитків на понад 7000 гривень. Про це пише Файне місто з посиланням на ГУНП в Тернопільській області.

Про крадіжку правоохоронцям повідомив житель обласного центру. Зі слів потерпілого, невідома особа привласнила майже 100 метрів електрокабелю, які він на декілька хвилин залишив біля вхідних дверей підвального приміщення багатоповерхівки.

У ході оперативних заходів працівники карного розшуку встановили, що до злочину причетний тернополянин, 1986 року народження. Раніше він вже був судимий за наркозлочини. Зловмисник скористався моментом, коли потерпілий на декілька хвилин зайшов у приміщення, залишивши кабель без нагляду, та викрав його. Чуже майно збув невідомій особі, виручивши дві тисячі гривень.

Відомості за даним фактом внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 4 статті 185 Кримінального кодексу. Триває досудове розслідування. Поліцейські перевряють зловмисника на причетність до вчинення інших протиправних вчинків.

Читайте також: Майже 100 000 гривень втратила тернополянка після телефонного дзвінка

Exit mobile version