Близько 6 тисяч дітей відвідали благодійні театралізовані ранки «Ялинка міського голови» у Тернополі (Фото)

Фото: ТМР

Впродовж кількох днів у Тернополі проходили благодійні театралізовані ранки “Ялинка міського голови”. Їх проводять традиційно уже декілька років поспіль у час новорічно-різдвяних святкувань. Про це пише Файне місто з посиланням на Тернопільську міську раду.

Цього року впродовж 7-9 січня пройшло шість вистав. Їх переглянули понад шість тисяч дітей військовослужбовців, внутрішньо переміщених осіб, з сімей, які потребують особливого захисту, підтримки та допомоги. Святкові дійства з героями улюблених казок і мультфільмів та яскравим шоу відбувалися у Палаці культури «Березіль» ім. Леся Курбаса.

Вкотре дякуємо нашим мужнім захисникам, завдяки яким ми сьогодні маємо можливість жити в незалежній Україні, розмовляти своєю мовою та відзначати традиційні українські свята. Дякуємо їм, що маємо можливість у тиловому Тернополі робити свято для наших дітей, – зазначив міський голова Сергій Надал.

Також міський голова подякував усім, хто долучився до організації та проведення цього дійства за те, що зробили свято й подарували позитивні емоції тернополянам.

Загалом до новорічно-різдвяного шоу на сцені були залучені понад 150 дітей.

Читайте також: Безкоштовне харчування у садочках Тернополя: перелік категорій

Exit mobile version