Житель Тернопільщини нелегально зберігав зброю (Фото)

Фото: поліція Тернопільщини

На Тернопільщині чоловік нелегально зберігав зброю і боєприпас. В нього знайшли ніж і гранату. Про це пише Файне місто з посиланням на поліцію Тернопільської області.

Інформацію про те, що житель селища Підволочиськ у квартирі зберігає небезпечні предмети, правоохоронці отримали на початку січня. Суд видав ордер на обшук помешкання, а працівники поліції почали встановлювати місцеперебування ймовірного підозрюваного.

9 січня близько 15:00 група реагування патрульної поліції зупинила розшукуваного у селищі. Під час поверхневої перевірки у нього виявили холодну зброю. Це ніж, який, за словами чоловіка, він виготовив самостійно, а із собою носив для власної самооборони. Предмет поліцейські вилучили та направили на експертизу, – йдеться у повідомленні поліції.

Також в ході обшуку в оселі чоловіка оперативники виявили бойову гранату Ф-1 та важіль без маркування. Усе також направили на перевірку.

Фото: поліція Тернопільщини

Станом на 10 січня слідчі встановлюють, звідки у жителя Підволочиська заборонені предмети. Вирішується питання про оголошення йому підозри відповідно до статті 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) ККУ та обрання запобіжного заходу. Триває слідство.

Читайте також: Авто швидкої застрягло у сніговому заметі на Тернопільщині

Exit mobile version