На Тернопільщині чоловік підпалив будівлю співмешканки через сварку (Фото)

Мешканцеві Борщівщини оголосили підозру через підпал літньої кухні, яка належала його співмешканці. Тепер чоловіку загрожує позбавлення волі. Про це пише Файне місто з посиланням на ГУНП в Тернопільській області.

Про підпал літньої кухні на лінію “102” повідомила жителька села Іване-Пусте. За словами жінки, під час суперечок співмешканець завжди погрожував підпалом, але вона ці слова не сприймала всерйоз. Проте, 8 січня після чергової сварки побачила, що з горища літньої кухні йде дим.

На місце події виїжджали солідчо-оперативна група та пожежники. Вогонь вдалося ліквідувати вчасно. У ході перевірки з’ясувалося, що співмешканець на горищі підпалив солому і як наслідок — спалахнула пожежа на площі 80 метрів квадратних.

Чоловіка затримали відповідно до статті 208 КПК. Він уже неодноразово потрапляв у поле зору працівників поліції та відбував покарання в місцях позбавлення волі за грабунки та викрадення авто.

У підпалі він зізнався. Чоловікові оголосили підозру згідно із частиною 2 статті 194 (умисне знищення або пошкодження майна) ККУ, а це – позбавлення волі на строк від трьох до десяти років. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Читайте також: Вандали влаштували “ралі” і понищили стадіон поблизу Тернополя (Фото)

Exit mobile version