Війна забрала життя випускника тернопільського університету Євгена Процюка

На війні загинув випускник ТНПУ ім. В. Гнатюка Євген Процюк. Життя захисника обірвалося на Донеччині. Про це пише Файне місто з посиланням на пресслужбу педуніверситету.

Як йдеться у повідомленні, Євген Процюк народився 6 квітня 1976 року в селі Харківці, що на Старосинявщині, у Хмельницькій області. 2 роки проходив строкову військову службу в Національній Гвардії України. Згодом чоловік здобув вищу освіту в Тернопільському національному педагогічному університеті імені Володимира Гнатюка.

Євген працював педагогом-організатором, викладав історію, правознавство, економіку у різних школах, займався творчою діяльністю. Його твори про актуальні теми української історії друкувалися у збірнику “Розмай”.

Впродовж чотирьох років Євген Процюк був учасником АТО. З початку повномасштабного вторгнення служив у столичній теробороні, а з 24 січня 2023 року — у Донецькій області.

На фронті Євген був заступником командира батареї з морально-психологічного забезпечення першої мінометної батареї першого механізованого батальйону військової частини. Життя 47-річного старшого лейтенанта обірвалося 22 грудня 2023 року на Бахмутському напрямку внаслідок мінометного обстрілу.

Схиляємо голови перед Героєм, який життям заплатив за незалежність України. Щирі співчуття рідним з приводу непоправної втрати!

Exit mobile version