Магістрантці з Тернополя призначили стипендію Президента України

Фото з соцмережі Фейсбук

Студентці-магістрантці з Тернополя призначили стипендію Президента України. Дівчина навчається на факультеті мистецтв ТНПУ ім. В. Гнатюка. Про це пише Файне місто з посиланням на пресслужбу педуніверситету.

Відповідно до Указу Президента України, Елеонорі Атаманчук призначили стипендію Президента України для молодих  у сфері музичного мистецтва.

Ми не раз бачили Елеонору на сцені ТНПУ, її виступами захоплювались мешканці Тернополя і області, у скарбничці талановитої дівчини є багато нагород.   
Із початком повномасштабноговторгнення рашистів серед творів Елеонори переважають роботи патріотичного характеру.
Уся академічна родина ТНПУ щиро вітає магістрантку факультету мистецтв Елеонору Атаманчук з вагомою відзнакою, бажаємо їй натхнення і радості, нових творчих ідей та їх чудових втілень,  гармонії, оптимізму, чисельнизх перемог і найшвидшої Перемоги!, – йдеться у повідомленні університету.


Фото: пресслужба ТНПУ ім. В. Гнатюка

На своїй сторінці у соцмережі Фейсбук Елеонора поділилася, що стипендії була приємно здивована. Дівчина зізналася, що про документи, які подавала півтора роки тому, вона забула через підготовку до магістерського концерту.

Про цю стипендію я мріяла з 2021 року.
І ця історія, про те, що в житті має бути твоїм – обов‘язково прийде. Треба тільки трішки часу, терпіння. І головне – не опускати руки.
Завдячую тим людям, які мене порекомендували, допомогли та повірили в мене, а також Богові за дар і талант до мистецтва, – написана Елеонора.

Студія Файне місто щиро вітає магістрантку із заслуженою стипендією!

Читайте також: Премію Верховної Ради присудили викладачу з Тернополя

Exit mobile version